Skip to main content

Stuur email : fightforsight@lions.nl

Privacyverklaring Stichting Fight for Sight


Inleiding
Stichting Fight for Sight is een zelfstandige entiteit die onderdeel uitmaakt van Lions International MD110 Nederland. Het Meervoudige District 110 Nederland (MD110) en haar aangesloten Lionsclubs en stichtingen hechten grote waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden, bezoekers, verwerkers, partners en andere belanghebbenden.

Deze website bevat geen cookies die als doel hebben om het gedrag van bezoekers te registreren. Wij maken gebruik van Matomo als website analyseprogramma om zo inzicht te verkrijgen in het aantal bezoekers aan de website. Deze statistische gegevens zijn eigendom van de stichting en worden niet gedeeld met derde partijen. De gegevens bevatten geen (herleidbare) persoonsgegevens en worden maximaal 36 maanden bewaard en daarna vernietigd.

Doel en welke persoonsgegevens worden verwerkt
Op het moment dat u contact met ons opneemt via het contactformulier op deze website dan zullen wij het emailadres en uw naam verwerken. De verwerking van deze persoonsgegevens vindt plaats op basis van de toestemmingsgrondslag. Deze verkregen gegevens zullen uitsluitend gebruik worden om met u te communiceren over het onderwerp of vraag die u heeft gesteld. De gegevens zullen niet voor andere doelen worden gebruikt of worden gedeeld met derde partijen.

Bewaartermijn
Fight for Sight verwerkt uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. De persoonsgegevens worden maximaal 36 maanden bewaard en daarna vernietigd.

Rechten van betrokkenen
Betrokkenen kunnen hun rechten uitoefenen door een verzoek te richten aan Fight for Sight. Vermeld in het verzoek welk recht u wenst uit te oefenen. Wij kunnen u verzoeken om zich te legitimeren bij het uitoefenen van uw rechten.

Het verzoek kunt u richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beveiliging
Fight for Sight neemt de bescherming van uw gegevens serieus en heeft daarom passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te vermijden. Indien er vragen zijn over de set aan maatregelen dan kunt u contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op de website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Laatste wijziging op 19 dec