Skip to main content

Stuur email : fightforsight@lions.nl

OPEN DE OGEN VAN BLINDEN

MAAK HET VERSCHIL IN HET LEVEN VAN MENSEN

OPEN DE OGEN VAN BLINDEN

MAAK HET VERSCHIL IN HET LEVEN VAN MENSEN

OPEN DE OGEN VAN BLINDEN

MAAK HET VERSCHIL IN HET LEVEN VAN MENSEN

OPEN DE OGEN VAN BLINDEN

MAAK HET VERSCHIL IN HET LEVEN VAN MENSEN

ANTI-COVID19 HULPGOEDEREN AAN 14 PROJECTEN VERSTREKT

SOLIDARITEIT IN MOEILIJKE TIJDEN

Actievoeren voor Fight for Sight

*U wordt door Wilde Ganzen beloond met een premie van 50%*


Wilt u met uw Lions Club actie voeren voor Fight for Sight? Neem dan contact op met Fight for Sight via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lionsclubs, particulieren bedrijven, kortom iedereen kan een donatie doen zonder actie te voeren. Ook dan wordt uw bijdrage vermeerderd met 50%. Maak uw bijdrage over op rekening nummer NL43 ABNA 0439 2213 15 t.n.v. Fight for Sight. Na het ontvangen van een bijdrage willen wij u graag bedanken. Laat s.v.p. weten wie u bent. Voert u actie dan wordt het uitdragen van de naam en het logo van zowel Fight for Sight als Wilde Ganzen zeer op prijs gesteld. Fight for Sight beschikt over het volgende promotiemateriaal.

Wilt u uw donatie of uw actie voor Fight for Sight koppelen aan een speciaal project, neem dan contact op met de werkgroep.

Wat zijn de belangrijkste spelregels?

Alle publiciteitsuitingen in het kader van de actie dragen naam en beeldmerk van Fight for Sight en Wilde Ganzen.

De actiegelden overmaken op rekening nummer NL43 ABNA 0439 2213 15 t.n.v. Fight for Sight. Vermeld ook uw naam en eventueel naam van uw club.

Als u na het beëindiging van de actie een kort verslagje stuurt van de uitgevoerde fondsenwervings- en voorlichtingsactiviteiten wordt dit zeer op prijs gesteld.

Kenmerkend Project


Oogzorg in de Himalaya (269)

Het oogziekenhuis in Pokhara verleent zorg In het noordwesten van Nepal. Hier wonen bijna 3 miljoen mensen. Het gebied behoort tot het meest ontoegankelijke en minst ontwikkelde deel van Nepal. De stad Pokhara is door het toerisme redelijk welvarend geworden.

Projectbedrag: € 35.000.
Het Himalaya Eye Hospital draagt zelf € 5.000,-- bij.

Word donateur of geef eenmalig

Maak het verschil in het leven van mensen